Videoer besvarer unges spørgsmål om tro

Bibelskolelærer Thomas Wind svarer i LMH’s video nr. 50 på spørgsmålet ”Tåler Gud synd?”
Bibelskolelærer Thomas Wind svarer i LMH’s video nr. 50 på spørgsmålet ”Tåler Gud synd?”

Unge vil have svar på spørgsmål om tro. Derfor har Luthersk Missions Højskole siden 2012 lavet 50 YouTube videoer til danske unge.

900 unge abonnerer på ”Spørg-om-tro”-videoer fra Luthersk Missions Højskole, men endnu flere ser dem på YouTube.

Mange unge får svar på deres spørgsmål gennem LMH’s små videoer. Det er nu blevet til 50 videoer, siden serien begyndte i 2012 – og antallet af abonnenter er steget med cirka 100 om året.

Flere af videoerne er blevet vist over 1.000 gange. De to spørgsmål, der kæmper om førstepladsen, er ”Hvad er forskellen på islam og kristendom?”, og ”Findes det perfekte ægteskab?”. De er begge blevet set af omkring 1.500 personer.

Andre spørgsmål, der også kan få mange til at se de små 3-5 minutters videoer er fx: ”Hvad er Bibelens røde tråd?”, ”Hvorfor tillader Gud det onde?” og ”Hvad betyder Jesu opstandelse?”.

Nyttig produktion

”Vi arbejder jo med Bibelen til hverdag og vil gerne bidrage til, at også unge, der ikke lige er elever her hos os, får svar på nogle af livets store spørgsmål.

Og visningstallene fortæller os jo, at vores videoproduktion er nyttig, og det glæder vi os over,”siger højskoleforstander Henrik Nymann Eriksen.

De unge har selv mulighed for at indsende et spørgsmål til Spørg om tro, via http://lmh.dk/sporg-om-tro. LMH forpligter sig ikke til at svare på alle spørgsmål om hvad som helst. Men de indsendte spørgsmål indgår i overvejelserne, når der skal produceres nye Spørg om tro-videoer.
Man finder LMH’s YouTube-kanal her: https://www.youtube.com/user/lmhfilm


Artiklen fortsætter efter annoncen: