DR’s KoncertKor synger julesange for DSB-passagerer

Fire sangere fra DR KoncertKoret vil den 14., 15. og 16. december synge for DSBs passagerer over det meste af landet i forbindelse med den mobile juleturné ’På Sporet af Julen’.

Togpassagererne vil kunne få en musikalsk julegave med ’Et barn er født i Betlehem’, ’Jingle Bells’, ’When You Wish Upon A Star’, ’Dejlig er jorden’, ’Kender du den om Rudolf’. Sangerne har ialt 18 danske julesange og engelske christmas carols på repertoiret.

Medlemmerne af DR KoncertKoret stiger på toget fra København via Fyn mod Frederikshavn/Sønderborg onsdag den 14. december klokken 13.54, for så at skifte til regionaltoget fra Fredericia mod Struer klokken 15.47 med ankomst i Struer klokken 17.46, oplyser producent Anne Barslev.

Den 15. starter koncerten i toget fra Struer mod Thisted klokken 12.04 og på tilbagevejen kl. 13.28. Den 16. december er der sang i toget fra Struer mod København kl 14.08.

Anne Barslev og korsangerne har gjort noget lignende i 2013 og 2015, oplyser DR.