Ingen jul uden Jesus!

Juleavisen udkom søndag d. 4. 12. Den er trykt i et ekstra stort oplag og kan bestilles på mail@udfordringen.dk
Juleavisen udkom søndag d. 4. 12. Den er trykt i et ekstra stort oplag og kan bestilles på mail@udfordringen.dk

Har du tænkt over, at vores samfund faktisk fortier kristendommen? At alt, hvad der har med Gud og især Jesus at gøre, holdes ude af medier, skoler og fællesskaber?

Det er specielt tydeligt her til jul, hvor det officielle samfund forsøger at holde jul uden Jesus. Selv om julen netop fejres, fordi Jesus blev født, og vores kalender er indrettet efter den begivenhed, så er det lykkedes ateister og kulturradikale at gøre netop Jesus til en upassende person – i julen…!

Man forsøger at erstatte den ægte jul med gøgl, nisser og julebryg, og en anelse humanisme – men det virker tomt.
Vi vænner os til det. Især i de gamle kirkelige bevægelser har mange mistet håbet om, at det kan blive anderledes.

Men hør her: Det er ikke håbløst. Situationen i Danmark KAN ændres. Men det kræver, at vi kristne igen fortæller om, hvem Jesus er, og hvad han betyder for os.
Vi må sætte Jesus på dagsordenen i julen. Det kan vi gøre på mange måder. Men her er én mulighed, som er let og konkret og praktisk mulig for næsten alle læsere:

1. Få sendt et par hundreder juleaviser.

2. Del dem ud i et kvarter. – Hvis du har mod til det, så sæt dit navn eller stempel bagpå, eller kirkens, og del dem ud, hvor du bor. Hvis du ikke er så frimodig, så del dem anonymt ud i et andet kvarter. Udfordringens adresse står bag på.

3. Husk at bede for dem, der får avisen i deres postkasse.

På grund af dig vil hundreder blive mindet om, hvad julen betyder, og hvor godt det kristne budskab er. Hvem véd, hvor mange, der bliver opmuntret i deres mørke? Hvem véd, hvor mange, der i deres stille sind be’r en bøn?


Artiklen fortsætter efter annoncen:For én ting kan du være sikker på: Ordet vender ikke tomt tilbage. Ordet skaber noget i dem, der læser. Og før eller senere vil det bære frugt.

Vil du være med til at så noget godt i Danmark jord?
Der er sået meget ukrudt de senere år. Men gennem konkret og bevidst bøn kan du bremse væksten i ukrudtet. Gennem bøn kan du binde de negative åndssmagter, som er på spil, og som ikke vil danskerne noget godt.

Du véd, at Gud vil danskerne det godt. Jesus og hans ord er vejen til et godt liv her og nu – og et evigt liv efter døden. Og det er en god rettesnor for et godt samfund.
Hvis du har oplevet, hvordan Guds nævær og omsorg kan forandre et menneske, så ønsker du nok også, at flere må opleve det. Ikke?


Artiklen fortsætter efter annoncen:Lad os bruge den mulighed, vi har op til jul!