Nyt fra Indre Mission

Martine Andersen, der er 3K-elev, er blevet ansat i en tjeneste i Indre Mission som volontør ved Internationalt Kristent Center i København fra den 16. januar til den 31. december 2017. Martine er 25 år og kommer fra Aarhus.
(3K er en professionsbachelor i Kristendom, Kultur og Kommunikation).

Caroline Ipsen, Skødstrup, er ansat i en tjeneste i Indre Mission som volontør ved Cafébussen i Region Aarhus fra den 1. januar 2017 til den 15. august 2017. Caroline er 21 år og ses på midterste billede.

Line Østermark, Holstebro, er ansat i en tjeneste i Indre Mission som volontør ved Cafébussen i Region Aarhus fra den 1. januar 2017 til den 15. august 2017. Line er 20 år og ses på nederste billede.

Kobberbryllup:
D. 18. januar kan Xiaofang og Thomas H. Høyer, København, fejre kobberbryllup. Thomas er missionær i Indre Mission.