Hans Berntsen blev gift med Bente

Den kendte helbredelses-prædikant Hans Berntsen har været enkemand i to år efter sin første hustrus død.

– Vi fik borgmesteren til at klare det formelle, det åndelige klarede vi selv, fortæller Hans Berntsen, der selv har viet en del brudepar.

Hans Berntsen blev lørdag den 10. december gift med Bente fra Farum. Både brud og brudkom er 71 år og meget aktive.
– Brylluppet blev fejret i de skønnest tænkelige omgivelser på halvøen Bognæs ved Roskilde med udsigt til en bøgeskov og Roskilde fjord, fortæller de nygifte.

Hans Berntsen mistede for to år siden sin hustru Inge. Hun døde den 31. januar 2015 efter længere tids kræftsygdom. Inge var meget med i den omfattende helbredelses-tjeneste, som Berntsens har drevet på frivilig basis 35 år ved siden af hans job som direktør i bl.a. Volvo.
Hans og Inge havde tre voksne børn, mens Bente bringer to voksne børn med sig.
I forbindelse med ægteskabet er Hans flyttet til Farum, hvor Bente har et hus. Han er i færd med at sælge sit eget store hus i Frejlev ved Aalborg.
– Inge og jeg har jo kendt Bente gennem mange år. Hun er uddannet zoneterapeut og ikke oprindeligt kristen, men kom med til vores møder. Senere tog hun med på vores rejser til Israel, hvor hun blev døbt i Jordan-floden. I dag beder hun også for patienter, der kommer til hende. Og hvis jeg er hjemme, beder jeg også for dem, der ønsker det.
– Bente har også været med os i Afrika for at se missionsarbejdet i Tanzania, og Inge havde megen glæde af hende til sidst i sin sygdomsperiode, hvor Bente hjalp hende, fortæller Hans.

I en kommende bog afslører Hans Berntsen, at han blev hårdt ramt af hustruens død og måtte igennem en depression.
Men pludselig en morgen var depressionen som blæst væk, og han fik nu glæden tilbage ved at bede for mennesker.
Efter flere landsdækkende tv-udsendelser kommer der nu mange flere til hans møder end tidligere.
Efter to års sorg besluttede Hans og Bente at gifte sig, og fremover vil Hans Berntsen altså have sin base i Farum udenfor København.
Berntsens kommende helbredelsesmøder kan ses på hjemmesiden missiondanmark.dk.