Jesus er større end Jurassic for skuespilleren Chris Pratt

I Jurassic World spiller Chris Pratt rollen som Oven Grady, der forsker i dinosaurussers adfærd. Billede fra Jurassic World.

Livet handlede om druk, narko og piger, indtil Chris Pratt fik en personlig hilsen fra Jesus.

Chris Pratt (39) har en hovedrolle i Jurassic Park-filmen fra 2015 samt i superheltefilmen Guardians of the Galaxy (2014). Han lægger også stemme til LEGO-filmen fra 2014 – og karrieren hænger nøje sammen med hans tro.

Det fortæller Chris Pratt i et udførligt interview med Vanity Fair.

En hilsen fra Jesus

Christopher Michael Pratt voksede op i den lille by Lake Stevens i Washington. Familien kæmpede med økonomiske problemer, og det tog sin tid, før den unge Chris fandt sin rette hylde.

Vendepunktet kom, mens han boede på Hawaii og arbejdede som tjener på en fiskerestaurant. Chris skulle med til en fest, hvor han som sædvanlig forventede at komme til at more sig med alkohol, narko og piger.

Men så skete der noget mærkeligt. Mens Chris stod uden for et supermarked, kom en vildtfremmed mand hen til ham og sagde:
”Jesus sagde til mig, at jeg skulle tale med dig…”
Af grunde som Chris ikke selv kan forklare, blev han rørt over det og lyttede til manden.

– På det tidspunkt tænkte jeg, at jeg måtte tage med denne mand. Han tog mig med i kirke. I løbet af de næste få dage overraskede jeg mine venner ved at sige, at jeg ville til at leve et helt nyt liv, husker Chris.

Guds ledelse

Faktisk blev det begyndelsen til et nyt liv på flere måder. Kort tid efter mødet med manden ventede Chris en dag på en kendt Hollywood-skuespiller uden for restauranten. Gennem denne skuespiller kom Chris selv i gang med sin skuespillerkarriere.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Når Chris Pratt nu ser tilbage på sine store roller i Guardians of the Galaxy, Jurassic World og den nye film Passengers, kan han se Guds ledelse gennem hele sit liv. Han kan nu se, at alle hans tidligere erfaringer har forberedt ham for livet som skuespiller.
– Det er derfor, jeg tror på Gud og hans indgriben, forklarer Chris Pratt i interviewet.

Chris blev gift med skuespillerinde Anna Faris i 2009. De har sammen en fire-årig søn ved navn Jack.

Danskere kender måske også Chris Pratt som den engelske stemme tilhørende hovedpersonen i den computeranimerede LEGO-film, der er en amerikansk-australsk-dansk produktion.


Artiklen fortsætter efter annoncen: