Oase-weekend i Odder

DanskOase holder weekend på Rudehøj Efterskole d. 10-12. februar. Temaet er ”Mens vi venter på Herrens komme”. Talerne er Ole Andersen, Hans Berntsen og Helene og Mogens Svendsen.

Ole Andersen er teolog med særligt kendskab til Bibelens profetier og Mellemøstlige forhold. Han har siden 2005 været generalsekretær i Ordet & Israel og har skrevet mange artikler i organisationens blad om den israelsk-palæstinensiske konflikt i profetisk og historisk perspektiv. Ole Andersen har i 2016 afsluttet 15 års arbejde med bog en ’Slutspillet om Israel’.
Hans Berntsen og hustruen Inge oplevede i 80’erne en trafikulykke, som blev et vendepunkt for dem. De grundlagde sammen frikirken Kristent Centrum i Aalborg. Her begyndte Hans Berntsen at bede for de syge med stor succes.
Han har flere gange været i både landsdækkende og lokale medier, hvor han har optrådt live med helbredelse af syge. Der er sket hundredvis af helbredelser gennem hans tjeneste som karismatisk forbeder. Samtidig er Hans Berntsen evangelist og forkynder ved alle sine møder et enkelt budskab om frelse ved Jesus.
Helene og Mogens Svendsen har stor erfaring inden for sjælesorg, og sammen beder de meget for mennesker med både åndelige, psykiske og fysiske lidelser.
Mogens Svendsen er kendt for at tale om dæmonisering og udfrielse. Han er formand for KRIS, som tilbyder terapi og rådgivning for incestofre og seksuelt misbrugte.
Citat af Mogens Svendsen : „Vores afhængighed af Jesus fører til frihed fra trældom under synden og djævelen.“
Bodil