Ny missionær for IM’s Region Nord

Norske Hege Aaen skal lede Hjallerup Bibelcamping og være missionær i Region Nord.

Integrationskonsulent Hege Lovise Aaen, Hirtshals, er ansat i en tjeneste som missionær i Indre Mission fra den 1. februar 2017.

Der er godt nyt til Indre Mission i Nordjylland, for regionen har fået en ny medarbejder. Fra den 1. februar begynder norske Hege Lovisa Aaen fra Hirtshals som missionær. Hun flyttede til Danmark i september i forbindelse med, at hun blev gift med Philip.
Hege Lovisa Aaen har en mastergrad i udviklingsledelse og har arbejdet som integrationskonsulent i Kristiansand, hvor hun også var aktiv i en kirke.

Ansat på fuld tid efter bibelskoleophold

Mens Hege Aaen gik ledig i Hirtshals, var hun med i køkkenet på en teenlejr i Region Nord. Her fik hun et meget positivt indtryk af nogle af regionens medarbejdere. En dag så hun på Facebook, at regionen søgte en missionær.
”Min første tanke var, at jeg kunne komme til at arbejde på fuld tid med det, jeg tror på,” fortæller Hege Aaen, der blev ansat og nu går på Børkop Højskole.

”Det er både en forberedelse til mit arbejde, men det er også noget, jeg har haft lyst til i lang tid.
Frem til 31. maj er hun ansat på tolv timer med opgaver vedrørende Hjallerup Bibelcamping. Fra 1. juni er Hege Aaen ansat på fuld tid dels som daglig leder på Hjallerup Bibelcamping, dels som missionær i Region Nord.
”Jeg glæder mig til at være en del af den IM-familie, som har taget så godt imod mig. Jeg glæder mig til at anvende min uddannelse og erfaring i samarbejde med andre,” siger Hege Aaen, der er 33 år.