Cafébussens leder skal lede Region Aarhus

37-årige Kristian Lindholm fra Tilst er ansat som ny regionsleder for Indre Mission i Aarhus fra 1. juli 2017. Efter endt barselsorlov bliver han leder for 13 medarbejdere og 10 fritidsansatte.

Region Aarhus er præget af, at mange unge kun bor i byen i ganske få år, mens de læser, forklarer Kristian Lindholm.
– Her arbejder vi på den korte bane, og alt, hvad vi siger og gør, skal være relevant her og nu. Det er en spændende udfordring, som jeg glæder mig til at stå i spidsen for. For mig at se er den vigtigste opgave at give de unge en klar bevidsthed om at være i mission. Og den bevidsthed skal de helst tage med, når de efter tre eller fem år flytter fra Aarhus igen, siger Kristian Lindholm.

Han vil gerne gøre IMs fællesskaber mere dynamiske.
– Jeg kunne godt forestille mig et lille fællesskab her i Tilst, hvor vi bor og snakker med vores naboer. Og så kunne vi bruge missionshusene som steder, hvor vi kan mødes, bede for hinanden og støtte hinanden i at være i mission, der hvor vi er, siger Kristian Lindholm. Han mener, at meget har ændret sig, siden de mange missionshuse blev bygget for ca. 100 år siden.

– Jeg vil gerne arbejde for, at vores fællesskaber bliver mere dynamiske, så vi hele tiden kan være til stede på det sted og på den måde, hvor det giver bedst mening, understreger Kristian Lindholm.

Fra mobilt missionshus til Stjernen

Han har siden 2006 været leder af Cafébussen, der som et mobilt missionshus besøger efterskoler, festivaler, markeder og byfester med tilbud om varm kaffe og en snak om livet og troen.

Fremover får den nye regionsleder kontor i Missionshuset Stjernen i det nordlige Aarhus, hvor Internationalt Kristent Center (IKC) også har til huse.

– Indre Mission har høstet stor anerkendelse for det arbejde, der gøres blandt nydanskere. Og jeg håber, at det også vil smitte af på andre områder af vores arbejde, så andre må opdage, at vi er en positiv samarbejdspartner med et godt livssyn og rigtig meget at byde på, siger Kristian Lindholm.

Kristian Lindholm er oprindelig uddannet assistent i en kommune. Han er gift med Monica, og de bor sammen med deres to børn i bydelen Tilst. Familien er aktive i IM i missionshuset Bethania.


Artiklen fortsætter efter annoncen: