Kvindenetværk mødes i Assentoft

Bodil Fhaer Larsen (tv) og Ida G. Bøgh holder oplæg.

Lørdag den 10. juni 2017 er der konference i Assentof Hallerne for Kvinder i Netværk. Temaet er ”Smag og se at Herren er god”.

I netværket mødes kvinder i alle aldre fra hele landet og fra mange forskellige kirkelige baggrunde for at tilbede Jesus, som er konferencens hovedperson og midtpunkt. Hanne Lynglund fra Thisted og UngKirke Lovsang fra Ålborg skal lede lovsangen.

Temaet: ”Smag og se at Herren er god” er fra Salme 34:9. Det handler om at forstå med både hoved og hjerte, at Gud er en god Gud, men også erfare hans trofasthed og godhed i hverdagen. Gud er god; må vi få en større smag på ham, hedder det i oplægget.

Lærer Bodil Fhaer Larsen fra Græsted og teologistuderende Ida Gammelmark Bøgh fra Århus er talere. Om eftermiddagen vil der være tid til at give Jesus plads – og os selv ro – til at mødes med ham.

Da Pinsekirken i Randers er ved at være for lille til at dække netværkets behov, har man i år lejet Assentoft Hallerne ca. fem km. syd for Randers by i håbet om, at mange kvinder finder vej til konferencen.

Tilmelding via hjemmesiden.