Indre Mission holder årsmøde i Skjern

Årsmødebandet og Benjamin Hougaard leder lovsangen i Kulturcenret-

IM’s årsmøde med temaet ”På vej sammen” foregår den 9.-10. juni i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter.

Der vil være programmer for børn i Miniputland (for de små fra 0-4 år), Børneårsmøde (for børn fra 5 år til 3. klasse) og Break (for Juniorer/teens i 4.-8.klasse), mens forældrene er til møde i hallen.

På årsmødet vil formand Hans-Ole Bækgaard fredag aften tænde ”Bønneflammen”, som skal brænde resten af årsmødet. Aftenen vil have fokus på emnet ”I bøn for vores land”.

Lørdag er der seminarer om bl.a. ’Medvandring’, ’Martin Luthers genopdagelse af evangeliet’, om det at være Evangelisk-luthersk, om ’Luthersk guld’ (hvorfor vi skal fejre Reformationen) ved frimenighedspræst Jón Poulsen, ’Når ægteskabet er en fest’ ved psykoterapeut Steen Palmquist og ’Sammen med Jesus i hverdagen’ ved IMUs landsleder Tonni Dahl Sørensen.

Der vil være lovsang ved Årsmødebandet ledet af landleder i IM-musik Benjamin Hougaard.

Det er ikke muligt at overnatte i Kulturcentret, men man kan campere udenfor.