Liverpool: Beatles-børnehjem bliver center for Frelsens Hær

Frelsens Hær vil åbne den ikoniske port til det tidligere børnehjem Strawberry Fields for publikum.

Frelsens Hær i England vil åbne jordbær-porten til det tidligere børnehjem, som inspirerede Beatles-sangen ”Strawberry Fields forever”, for publikum.

I forbindelse med 50-års jubilæet for den kendte Beatles-sang offentliggjorde Frelsens Hær sine nye planer for ejendommen Strawberry Fields i Liverpool. Nu skal der etableres et center for praktisk træning af unge med læsevanskeligheder, skriver KPK.

Samtidig vil Frelsens Hær for første gang åbne portene for publikum. De besøgende skal lære om Frelsens Hærs historie, det tidligere børnehjem og den betydning, hjemmet havde for John Lennon og The Beatles.

Ejendommen, som er doneret til Frelsens Hær, åbnede i 1936 som et børnehjem for de mest udsatte børn i Liverpool. John Lennon, som voksede op i nærheden, legede ofte på ejendommen som barn. Både John Lennon og hans enke Yoko Ono har doneret penge til børnehjemmet, som blev nedlagt i 2005.