Også mirakler i Katolsk Kirke

Søster Briege McKenna bruger sin nådegave til at helbrede i hele verden.

Den irske søster Briege McKenna kommer lørdag d. 22. og søndag den 23. april til Esbjerg og den 24. april til Lyngby. Hun er kendt for at have fået en nådegave til at helbrede.

Sr. Briege McKenna oplevede som yngre en helbredelse og et kald fra Gud til at helbrede syge i Jesu navn. Efter først at have strittet imod en tid af frygt for at blive kaldt fanatisk, begyndte hun at bede for syge, og hun har siden hjulpet tusinder.

Hun har også skrevet bogen ”Miracles Do Happen”, der også er oversat til dansk, som forklarer, hvorfor og hvordan Gud helbreder.
Søster Briege er et eksempel på, at helbredelser ikke kun sker i protestantiske kirker, men også kan ske i katolske kirker.

Møderne i Danmark foregår i Skt. Nicolai Kirke i Esbjerg og Skt. Knud Lavard Kirke i Kongens Lyngby. Det er den karismatiske pastor Benny Blumensat i Esbjerg, der sammen med Maria Truelsen koordinerer arrangementerne, som også omfatter præsten fader Kevin Scallon. Alle er velkomne til at deltage, og der bliver mulighed for forbøn for syge, skriftemål, tilbedelse, messe m.m.