Missionær ny koordinator i Promissio

Simon Schøler Kristensen er fra 1. maj ansat som koordinator for international mission på Promissios sekretariat i Aarhus.

Simon Schøler Kristensen har en kandidat i internationale udviklingsstudier og offentlig administration fra RUC.
Promissio (tidl. Dansk Ethioper Mission) har i mere end 60 år arbejdet for at bringe evangeliet over grænser sammen med deres partnere på det afrikanske kontinent. Nu skal Simon Scøler Kristensen som koordinator for international mission være nøgleperson i kontakten med partnerne.

Bred missionserfaring

Simon Schøler Kristensen er i april vendt tilbage til Danmark efter 13 års virke som missionær i Madagaskar og Tanzania.
Simon Schøler Kristensen har arbejdet tæt sammen med Malagasy Lutheran Church og Evangelical Lutheran Church of Tanzania og skal nu blandt andet lede Promissios samarbejde med verdens største lutherske kirke, Mekane Yesus Kirken i Etiopien, der har 8,3 millioner medlemmer.

Simon Schøler Kristensen har også tidligere boet og arbejdet i et udviklingsland som volontør for Luthersk Mission i Tanzania. Inspirationen til sine internationale studier fik han under sit ophold på Kristeligt Forbund for Studerendes ledertræningscenter, LTC.

Simon Schøler Kristensen har også været udsendt for Danmission sammen med sin kone Mette Kristensen. Sammen har de Samuel på 5 år. Familien bosætter sig i Aarhus.