DF’er opfordrer til mission blandt danske muslimer

Muslimerne skal høre Guds ord, mener Marie Krarup.

Kristen mission kan forhindre terror, mener Dansk Folkepartis ordfører Marie Krarup.

Kristne begår ikke terror, siger Marie Krarup, som ser et behov for at flere danske muslimer konverterer.

Efter terrorangrebet i Manchester har statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) foreslået, at NATO øger indsatsen mod Islamisk Stat.

Men det er langt fra nok til at hindre terrorangreb i Danmark. Det bedste er at styrke kristen mission blandt muslimerne, påpeger DFs forsvarsordfører, der selv kender præster, som missionerer.
– Der foregår jo heldigvis allerede mission i dag. Der er mange muslimer, som bliver døbt. Men jeg synes godt, vi kunne have mere af det. Det er ikke noget, som vi kan styre direkte politisk, men der er projekter rundt omkring, som man kan støtte økonomisk.

Eksempelvis er der i dag kristne migrant-menigheder, som får penge fra satspuljen. Og der er danske folkekirkepræster, som missionerer. Jeg kender selv nogle af dem, siger Marie Krarup til TV2.

Gratis bibler på arabisk

Blandt øvrige nødvendige tiltag nævner hun ”permanent grænsekontrol og assimilation som mål for integration”. Men kristen mission blandt muslimernes kan ”reducere Islams massive tilstedeværelse i Danmark”, understreger hun.

Marie Krarup foreslår også at gøre Bibelen tilgængelig for muslimer ved at man uddeler gratis arabiske bibler i nogle områder.

– Alle kristne er underlagt en missionsbefaling, og man skal give muslimerne mulighed for at høre Guds ord. Helt overordnet er det da klart, at jo mere kristendom og jo mindre islam, der er i Danmark, jo mere falder sandsynligheden for terrorangreb, understreger Marie Krarup.


Artiklen fortsætter efter annoncen: