Inge og de hjemløse

Inge Norling har i 27 år hjulpet narkomaner og hjemløse.

83-årige Inge Norling har siden 1990 drevet et katolsk bofællesskab for hjemløse og narkomaner. Men nu er tiden kommet til at sige farvel til livet blandt nogle af Danmarks mest udsatte borgere.

Inge har viet sit liv til at hjælpe Danmarks mest udsatte til en ny start i livet, og i misbrugsmiljøet er hun kendt som ”nonnen”. Over 2.000 hjemløse har boet hos Inge gennem årene. Mange ringer fortsat til hende og siger tak for den tid, de har tilbragt på hendes hjem – et tidligere hotel i Arnborg som Inge overtog i 2001. Hjemmet har 16 værelser, et af værelserne er indrettet til bibliotek og med computer. Desuden er der to lejligheder i huset ved siden af.

Men nu er tiden kommet, hvor Inge skal sige farvel til sit kald som Danmarks Moder Theresa. DR har fulgt Inge gennem hendes sidste år på ’Fred og Forsoning’. Se programmet ’Nonnen og Narkomanen’ onsdag 31.5 kl. 21:40 på DR K.