Jacqueline oplevede ild i kroppen

Jacqueline er oprindeligt fra Slovakiet, men har boet i Danmark i 22 år. Hun er af roma-sigøjnisk afstamning. Hun er kommet i det kristne kulturcenter i København i godt et års tid og var også med til Awake-konferencen i København.

Jacqueline Kroscen fik sig en meget speciel oplevelse på Awake, efter at et møde med Tom Jones om tegn og undere og engle netop var afsluttet.

– Jeg sad faktisk og mærkede, at Guds ånd var meget stærkt over mig. Allerede før mødet havde jeg bedt Jesus om, at jeg måtte profetere mere præcist. Og jeg følte, at Jesus svarede: Ja, men vil du tage imod mit hjerte?
Hele prædikenen handlede bare om det, fortæller Jacqueline til Udfordringen.

Efter mødet lørdag eftermiddag spurgte en kvinde, der sad ved hendes side, om hun måtte lægge hænderne på hendes knæ, ligesom i bøn.
– Ja, svarede Jacqueline.
Og i samme øjeblik, kvinden lagde hånden på hendes knæ, var det som om en ild gik igennem hende, så hun sprang op og ikke kunne lade være med at råbe.
– Der var som en elektricitet af ild. Man kan slet ikke forklare det. Hvis jeg tændte ild til dig, ville du også rejse dig hurtigt op og løbe. Man kan slet ikke have det.
– Var det ubehageligt?
– Nej, det gjorde ikke ondt. Det var som en bølge.
– Var det første gang, du oplevede en fysisk manifestation?
– Nej, jeg har prøvet lidt af hvert.
– Indenfor eller udenfor det kristne?
– Nej kun indenfor det kristne. Jeg vil ikke have noget med det okkulte at gøre. Nej, puha.
– Hvordan opfatter du det, der er sket?
– Folk skal lade Helligånden manifestere sig. Glem det fysiske. Det vigtigste er, hvad Gud gør i din indre ånd. Lad være med at dømme. Hvis det er en dæmon, der manifester sig, så kaster vi den ud, og hvis det er Gud, hvad er vi så bange for? spørger Jacqueline.

Udfordringen talte også med den kvinde, som lagde hænderne på Jacquelines knæ. Hun var dank-australsk og forklarede, at hun har fået en ånd af glæde. Og når hun rørte ved en person, som Guds ånd var til stede i, så oplever de det som en strøm af ild.

Der skete mange andre hørbare og synlige manifestationer på Awake, når talerne og deres hjælpere bad for de forbøns-søgende. Men i mange tilfælde var der mere stilfærdige manifestationer, som gråd, varme, glæde og fred.