Jesus – i hele mit liv

Øystein Gjerme fra Norge

SommerCamp i Mariager sætter spot på sammenhænge i livet.

Det handler om at skabe sammenhæng i tilværelsen, og knudepunktet er Jesus. Det er baggrunden for temaet ”Jesus – i hele mit liv” på årets SommerCamp i Mariager i dagene 14. til 18. juli.
Mange af os lever et fragmenteret liv, hvor der kan mangle sammenhæng mellem arbejdsliv, familieliv og vores sociale liv. Livet kan også slå knuder, vi kan opleve kriser, og ind imellem kan livet opleves meningsløst for mange.

Årets tema sætter fokus på at få Jesus ind i dagligdagen og under alle forhold. At være kristen er ikke kun en beslutning om tro og kirkegang, men om efterfølgelse.
”Det fantastiske i den fortælling er, at Guds historie bliver til min historie, når jeg lytter og modtager den. Det giver min personlige fortælling et fantastisk perspektiv. Jesus bliver med andre ord at finde i hele mit liv. Han vil være at finde i mine relationer, i mine kriser og glæder, i det skjulte og i mine livsfaser. Det er Jesus, som giver min historie en helt ny dybde og mening”, lyder det i oplægget fra SommerCamp.

Gæstetalerne

Gæstetalere i år er Glyn Barrett fra England og Øystein Gjerme fra Norge.
Glyn Barrett har i ni år været entusiastisk leder af Audacious Church i Manchester. En kirke, der i høj grad er drevet af pionerånd, og som hele tiden forsøger at udvikle sig og sætte spørgsmålstegn ved måden, man er kirke på, selvfølgelig uden at ændre ved Guds ord. Kirken har under Glyn Barretts lederskab, som han i øvrigt deler med sin hustru, Sophia, udviklet sig til noget af et kraftcenter i centrum af Manchester, med i dag 3500 aktive kristne.
Han er en blændende og inspirerende taler, som virkeligt brænder for sit kald.

Glynn Barrett er fra England

Øystein Gjerme er grundlægger af og ledende pastor i Salt Bergenskirke, en moderne og voksende kirke i Bergen. Han er desuden leder af Højskolen for Ledelse og Teologi og har en mastergrad i teologi fra Regent University.
SommerCamp har også i år fokus på flygtninge. Sidste år blev der på stævnet indsamlet 237.000 kr. til Mission Øst og krisearbejdet blandt irakiske flygtninge på flugt fra Islamisk Stat.

Tirsdag er gæstedag, og om aftenen optræder det passionerede lovsangsband Planetshakers fra Australien. Derudover vil der hver aften være koncert med forskellige mindre grupper.

Aktiviteter for alle aldre

Igen i år vil der være aktiviteter for forskellige aldersgrupper: Mine-GUF for småbørn, GUF for børn, Kilifi-GAF for preteens, GAF for teens, Camp Zero for unge, GRANDE for voksne og CLASSIC for seniorer.

En nyskabelse sidste år var SC Toget, og det var så populært, at det også kommer til at køre rundt på hele området i år.


Artiklen fortsætter efter annoncen: