”Mercy Ships går lige i hjertet”

En kvinde, har takket været det frivillige personale på hospitalsskibet Africa Mercy, fået fjernet en knap to kilo stor tumor.

National Geographic genudsender programserien om Mercy Ships grundet god interesse fra seere.

Siden starten af april har National Geographic sendt en programserie, hvor et australsk tv-hold har fulgt hospitalsskibet Africa Mercys arbejde. Serien, der netop er afsluttet, bliver nu genudsendt. Første afsnit sendes mandag den 22.5 kl. 21.00.

– Vi har netop valgt at sende hele serien “HOSPITALSSKIBET” igen henover sommeren hver mandag og tirsdag aften. Der har været god interesse for programmerne. Hvert eneste afsnit går lige i hjertet – og fortæller en gribende historie om håb midt i håbløsheden på verdens fattigste kontinent, siger programchef Christian Skov fra National Geographic i København.
Programserien sendes mandage kl. 21.00 og tirsdage kl. 20.00 på Nat Geo People. Fra mandag den 22.5 og 8 uger frem til tirsdag den 11.7.
Kanalen kan ses på de fleste tv-pakker som YouSee, Fullrate og Viasat udbyder. Læs mere om programmerne og Mercy Ships arbejde på www.mercyships.dk