Norea: ’To milliarder mennesker i verden har aldrig hørt om Jesus’

Den 4 juni, også kendt som Pinsedag, er udnævnt til: ’International dag for unåede’. Derfor sætter Norea Mediemission, og andre organisationer verden over, fokus på, at over 2 milliarder mennesker i dag ikke har hørt det kristne budskab.

Norea bidrager med oplysning og opfordring til bøn og medvirker desuden ved Pinsegudstjenesten i Kristkirken i Kolding kl. 10.30.
De mere end 2 milliarder, som aldrig har haft mulighed for at tage imod Jesus, er på vej imod en evighed adskilt fra Gud. Titusinder dør hver dag uden at have hørt evangeliet. Kun få kristne lever eller arbejder blandt verdens mindst 500 unåede grupper.
Norea har siden 1970 spredt evangeliet om Jesus i områder, hvor ’traditionel’ mission er vanskelig eller umulig. Norea sender bl.a. programmer om: Kvinders værdi, ægteskaber, børneopdragelse, sundhed og undervisning hånd i hånd med programmer om Bibelens indhold, om Jesus og hans frelse.
I dag er Norea med til at sprede håb via: Radio, TV og internet til millioner af mennesker verden over, også hvor kristne bliver set ned på og forfulgt. Medierne er disse menneskers kirke, og det tætteste mange af dem kommer på et kristent fællesskab.
Man kan se mere om bøn for unåede på Noreas hjemmeside.