Ny kristen efterskole oprettes i Nordjylland

Aalborg Efterskole kommer til at ligge ved Limfjordens udmunding i Kattegat ved byen Hals, tæt ved en af Østjyllands bedste sandstrande, Bisnap, ligesom der omkring skolen ligger en 27 hullers golfbane, store hestefolde samt en ridebane.

Apostolsk Kirke starter en ny kristen efterskole i Hals tæt på Aalborg.

Beliggenheden inden for kommunegrænsen gør, at den nye efterskole kommer til at hedde Aalborg Efterskole.
Skolen har købt den tidligere DUI-efterskole Bisnapgård med velegnede lokaler og store tidssvarende værelser med bad og toilet til hvert værelse, store fine fællesområder og gode, moderne klasselokaler.

Skolen slår dørene op for sit første elevhold i sommeren 2018. Allerede nu er der åbent for indskrivning af elever. Skolen vil tilbyde undervisning for både 8. 9. og 10. klassetrin.
Med sin placering i et skønt naturområde kan Aalborg Efterskole, udover den almene skoleundervisning, tilbyde valgfagene ridning, golf, kajak, kano, windsurfing, friluftsliv m.m. Derudover bliver der udbredt brug af IT med bogfri undervisning samt eSport.
Skolen satser derudover på at tilbyde spændende rejser til udlandet fra 1. skoleår.

Aalborg Efterskoles første forstander bliver den erfarne skoleleder Finn Mester, som i de sidste 10 år med succes har stået i spidsen for Frydensberg Efterskole i Mariager.
Finn Mester stopper som forstander i sommeren 2017, hvorefter han vil hellige sig opstarten af Aalborg Efterskole.
– Skolen ser alle mennesker som unikke og elskede af Gud. Derfor finder vi det vigtigt, at enhver opdager og udnytter egne potentialer og bliver livsduelig til både at yde og nyde i tilværelsen, siger Finn Mester.

– Det vil vi på Aalborg Efterskole gerne skabe rammerne for. Skolens formål er at tilbyde inspirerende boglig og anden faglig undervisning af høj kvalitet og at formidle levende selvvalgt kristendom, siger Mester.

Finn Mester bliver skoleleder.
Karismatisk skole

Aalborg Efterskole bliver en uafhængig og selvejende undervisningsinstitution med Apostolsk Kirke som bagland.
Dermed slutter skolen sig til familien af karismatiske efterskoler i Danmark. Apostolsk Kirke er i forvejen bagland for Skovbo Efterskole ved Bjæverskov midt på Sjælland samt Efterskolen Kildevæld og deres eksamensfri 10/11 årgang Euroclass i Kolding.

Bestyrelsen bag Aalborg Efterskole får overdraget nøglerne den 17. maj, og der holdes stiftende generalforsamling med tilhørende grillfest grundlovsdag den 5. juni. Alle interesserede er velkomne til at deltage i festlighederne, som vil finde sted på Nordmandshage 45 fra kl. 16.30, oplyser Finn Mester.