Nyansat psykolog skal arbejde med terapi og foredrag i Agape

Elli Kappelgaard

Foreningen Agape ansætter pr. 1. juni psykolog Elli Kappelgaard til at arbejde med terapi og foredrag. Samtidig starter psykolog Aida Hougaard Andersen sit ph.d.-projekt på Syddansk Universitet, men vil fortsat være tilknyttet Agape for at integrere den nye viden i arbejdet.

Elli Kappelgaard (f. 1983) er uddannet Cand.Psych. fra Københavns Universitet i 2013. Hun har en bred erfaring med almen psykologisk praksis bl.a. indenfor stressbehandling, kriser, sorg, angst og depression. Elli har både arbejdet med unge og voksne. Hun har desuden arbejdet med flygtninge og undervist som ekstern lektor på Syddansk Universitet.
Hun brænder for det religionspsykologiske felt og for krydsfeltet mellem teologi, samfund og psykologi.

Elli har et bredt kendskab til det kirkelige landskab og solid formidlingserfaring. Privat bor hun i København og er engageret i Apostelkirken på Vesterbro. Hun er glad for at rejse, for litteratur og har udgivet en digtsamling.