Alpha Danmark har konstitueret sognepræst som ny landsleder

– Jeg har et stort hjerte for Alpha. Flere i min egen familie har lært Jesus at kende gennem Alpha, siger Johan Dalsgaard.

Johan Dalsgaard, sognepræst i Karlslunde Strandkirke, tiltræder som konstitueret landsleder for Alpha Danmark pr. 1. juni 2017. Han fortsætter samtidig  som sognepræst i Karlslunde Strandkirke.

 
Ansættelsen er en 30% stilling og er i første omgang tidsbegrænset til 31. december 2017.
Stillingen er finansieret af Strandkirkefællesskabet, som er et giverfællesskab i Karlslunde Strandkirke. Johan vil varetage den daglige drift af Alpha Danmark.

Gave fra Strandkirken

– Vi er i Alpha Danmark meget taknemmelige for denne generøse gave fra Karlslunde Strandkirke! En håndsrækning, der kommer som et bønnesvar midt i en økonomisk svær tid. Ansættelsen af Johan giver fornyet tro på, at Alpha Danmark fortsat kan bidrage til, at flere danskere lærer Jesus at kende.

Mennesker kommer til tro

Johan udtaler: ”Jeg har et stort hjerte for Alpha. Flere i min egen familie har lært Jesus at kende gennem Alpha, og jeg har set mennesker komme til tro på Gud igennem Alpha i de menigheder, jeg har været en del af.
Jeg ser Alpha som et fantastisk redskab til at nå vores land med evangeliet om Jesus, og derfor glæder jeg mig over at få lov til at arbejde for Alpha Danmark.”

Johan har tidligere arbejdet som sekretariatsleder i Byens Valgmenighed, hvorfra han har erfaring med ledelse, kommunikation og administration.
Han er ansat som sognepræst i en 50% stilling og har derfor mulighed for at varetage jobbet i Alpha Danmark.