Kendte fortæller om deres tro

Journalist Paula Larrain fortæller om sin trosrejse.

Det er nu, kirker og foreninger booker foredrag til vinterhalvåret, skriver Kirkeligt Medieakademi og opfordrer til, at man bestiller besøg af en af de dynamiske fortællere, der fra hver deres vinkel formidler troen til andre.

Kirkeligt Medieakademi har bl.a. følgende personer på listen over dygtige formidlere:
Journalist Paula Larrain, der fortæller om sin trosrejse og hvordan troen styrer hendes værdier. Studievært Dina Al-Erhayem, der fortæller sin vej fra ateisme over nyreligiøsitet til levende tro.

Forfatter Daniel Øhrstrøm, der fortæller, hvad han har lært om dannelse fra de mange begavede mennesker, han har interviewet. Redaktør Bent Dahl Jensen, der fortæller fra sin undersøgelse, hvordan medier fremstiller muslimer i dag og Pressekoordinator Svend Løbner, der viser, hvordan den kristne tro kan bygge bro til mennesker fra andre religioner.

Man kan læse mere om foredragene på medieakademiets hjemmeside.