Kina: 100.000 nye kristne hvert år

Gud arbejder i Kina, fastslår Erik Burklin.

– Kirken i Kina vokser trods forfølgelserne med 100.000 nye kristne hvert år, oplyser en præst, som underviser kristne ledere.

Pastor Erik Burklin fra China Partner siger, at myndighederne ikke kan stoppe Guds misison.
– Jesus sagde til Peter: ’På denne klippe vil jeg bygge min kirke’. Han sagde ikke: ”I kristne skal bygge min kirke”. Han sagde: ”Jeg vil bygge den”, understreger Erik Burklin. Han undrer sig over, at regeringen vil donere 7,3 millioner dollars til Union Theological Seminary i Nanjing.

– Jeg tænker: Hvordan i alverden er det muligt i Kina, hvor kommunismen stadig styrer, at en person i centralregeringen donerer et beløb til det nationale præsteseminarium, så de kan færdiggøre deres kapel? Det er utroligt, siger Erik Burklin til The Christian Post.

– Vi spurgte en af præsterne. Hvor mange har I døbt sidste år? Hvor mange nyomvendte er der i jeres by? Og han gav os et overblik over, hvad Gud gør i hele deres provins. Han forklarede, at de har op mod 100.000 nye troende i gennemsnit hvert år. Det er uhørt, konkluderer Erik Burklin.