Kirkestafet i Aarhus

På tirsdag begynder sommerens traditionelle kirkestafet i Aarhus, hvor 10 folkekirker over 10 tirsdage slår dørene op for besøgende. Der plejer at være stor interesse om arrangementerne, som i år tager udgangspunkt i reformationsjubilæet og Luther.

I anledning af reformationsjubilæet indledes kirkestafetten i år med en cd-udgivelse i Aarhus Domkirke. Cd´en er blevet til i et samarbejde mellem provstiets organister og indeholder Luther-relateret musik for kor og orgel. Der præsenteres en gendigtning af Luthers salmer og helt nye melodier komponeret af organisterne. Musikken er optaget i domprovstiets forskellige kirker, og cd´en kan købes ved alle arrangementer.

Alle aftener er kl. 19.30. Det er gratis at deltage, og der bydes på lidt til ganen undervejs.
Tirs. 20. juni: Aarhus Domkirke, Store Torv
Tirs. 27. juni: Aarhus Bykirke, Brammersgade 4
Tirs. 4. juli: Langenæskirke, Langenæs Allé
Tirs. 11. juli: Skt. Markus Kirke, Skt. Markus Kirkeplads
Tirs. 18. juli: Skt. Johannes Kirke, Skt. Johannes Allé
Tirs. 25. juli: Christianskirken, Frederikshaldsgade
Tirs. 1. aug.: Sct. Pauls Kirke, Skt. Pauls Kirkeplads
Tirs. 8. aug.: Skt. Lukas Kirke, Skt. Lukas Kirkeplads
Tirs. 15. aug.: Vor Frue Kirke, Vestergade
Tirs. 22. aug.: Ungdomskirken, Nørre Allé 23