Kirkestafet i Aarhus

På tirsdag begynder sommerens traditionelle kirkestafet i Aarhus, hvor 10 folkekirker over 10 tirsdage slår dørene op for besøgende. Der plejer at være stor interesse om arrangementerne, som i år tager udgangspunkt i reformationsjubilæet og Luther.

I anledning af reformationsjubilæet indledes kirkestafetten i år med en cd-udgivelse i Aarhus Domkirke. Cd´en er blevet til i et samarbejde mellem provstiets organister og indeholder Luther-relateret musik for kor og orgel. Der præsenteres en gendigtning af Luthers salmer og helt nye melodier komponeret af organisterne. Musikken er optaget i domprovstiets forskellige kirker, og cd´en kan købes ved alle arrangementer.

Alle aftener er kl. 19.30. Det (…)

OR
OR
Denne artikel kan kun læses af abonnenter

OR
OR
OR
Del artiklen! (Klik på ikonerne nedenfor)
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page