Søren Pind: ’Kom hviledagen i hu’

Uddannelses- og Forskningsminister Søren Pind (V) skriver i en blog d. 11. juni, at han har forbudt sine medarbejdere i ministeriet at ringe, sende mails og sms’er til hinanden om søndagen.

Ministeren forklarer, at den konstante strøm af mails mm. dels skaber forvirring om informationer, dels giver folk stress.

”En konstant følelse af at stå til rådighed for andre er ikke sund. Man kan også se det på den forbløffende eksplosion i antallet af stressramte, der nu kan tælles i flere hundredetusinder”, skriver Pind under overskriften ”Kom hviledagen i hu”.

Ministeren slutter sit indlæg med at understrege, at han reelt forbyder sine medarbejdere at skrive til hinanden om søndagen. ”Det er en faktisk instruks”, slutter han sin blog, der blev bragt i Berlingske – på en søndag.