OM Danmark får ny landsleder

Vineyard-præst Helle Rønne Samuelsen overtager midt i august.

Den 15. august 2017 tiltræder Helle Rønne Samuelsen som landsleder for Operation Mission Danmark.

Ifølge bestyrelsesformand Bitten Schriver Ingerslev er Helle et bønnesvar i foreningens søgen på at finde den rette person til jobbet.
”Det var et stort bønnesvar at opleve et 100% enigt ansættelsesudvalg pege på Helle Rønne Samuelsen som OM Danmarks næste landsleder. Jeg glæder mig meget til det fremtidige samarbejde med Helle som landsleder,” siger Bitten Schriver Ingerslev, der også selv engang var landsleder.

Helle Rønne Samuelsen er 41 år, gift og har 3 børn. Som familie flytter de over sommeren til Bornholm, hvor Helle sammen med sin mand, Carsten Rønne Samuelsen, skal plante en kirke.

Helle, som er cand. teol., har mange års erfaring med kirkeligt arbejde, senest som assisterende ledende præst og stabsleder i København Vineyard på Frederiksberg. Derudover har Helle involveret sig i mange forskellige initiativer i sine 13 år som præst, eksempelvis Mercy Outreach Danmark, Night Light Café, Gadens Folk, Family Time, Plan A og meget andet.

OM skal vokse

”Jeg ønsker at bidrage til, at OM vokser en skostørrelse, så vi kan gøre endnu mere, hvor nøden er størst. Vi skal samarbejde med flere kirker og danne et endnu større netværk. Jeg tror nemlig på, at mange kirker længes efter at se, hvordan de kan være med til at gøre en konkret forskel i en lidende verden, men det kan være et stort projekt for den enkelte kirke. Derfor kan kirkerne i samarbejde med OM være med til at gøre en verden til forskel. Det gælder både for det store udland, men sandelig også for Danmark, hvor jeg drømmer om, at OMs nationale indsats må vokse.

Sammen kan vi gøre det, der er umuligt at gøre hver for sig, så Guds rige kan blive spredt både ude og hjemme,” siger den nye landsleder begejstret. Der er tale om en halvtids-stilling.

Som det første skal Helle blandt andet være med til at stå i spidsen for Lawrence Tongs – OMs globale leders – besøg i Danmark den 2. til 5. september. I den sammenhæng vil der også blive afholdt velkomstreception for Helle.


Artiklen fortsætter efter annoncen:



Hvad er Operation Mission?

OM er en fælleskirkelig international missionsorganisation, som arbejder i 110 lande og har mere end 6800 medarbejdere. OM blev grundlagt af George Verwer i 1957, og OM Danmark har eksisteret siden 1990.

OMs vision er at være med til at bringe evangeliet til dem, som endnu ikke har hørt det, og være der, hvor nøden og behovet er.
Dette skal ske ved at forstå den lokale kultur og under tilpasning til lokale traditioner, så budskabet om Jesus kan deles på den mest relevante måde.

OM bruger forskellige gaver i tjenesten, inden for kunst, musik, sport, multimedie, nødhjælp, udviklingsarbejde, korrespondance, undervisning, venskaber, litteratur mfl. for derigennem at udtrykke, hvordan Jesus forandrer liv.


Artiklen fortsætter efter annoncen:



OM Danmark har indtil videre kontor på Drejervej 17, 3., 2400 København NV.

Hjemmesiden hedder www.omdanmark.org.