5750 til kristen Sommercamp i Mariager

Sommercampen i Mariager bød på flere forskellige koncertoplevelser. Her er det Louise Adrian og Fangekoret som optræder.

Når teltdugen foldes sammen og campingvognen spændes for bilen, kan deltagere på årets Sommercamp Mariager se tilbage på en uge fyldt med god åndelig inspiration, fantastiske koncertoplevelser og ikke mindst masse af tid til af hænge ud med venner og bekendte. 

Årets Sommercamp Mariager blev holdt i uge 28 og lagde med temaet ”Jesus i hele mit liv” op til en uge, hvor den enkelte kunne reflektere over, hvilken betydning Jesus har i livskriser, beslutninger, relationer og meget mere.

-Det er et udtryk for en forståelse af, at livet med Jesus ikke må være begrænset til kirkeaktiviteter, men have en relevans ud i alle afkroge af livsstilen. Samme forståelse opleves også i hele campens program og set-up, hvor der både var tid til gudstjenester og seminar samt fodbold, golf og bålhygge. Der var på den måde noget for enhver smag og for alle aldre, fortæller Jimmy Klentz.

Koncerter, caféer og bålmiljø

I alt 5750 var forbi Sommercamp Mariager heraf 1800 på gratis gæstedag om tirsdagen. En dag hvor det helt store program var linet op med det australske lovsangsband Planetshakers som det store trækplaster. Gæstedagen pressede campens faciliteter til det yderste og skabte en sand fest i hele Mariager by. Generelt har hele Campen emmet af liv i diverse cafémiljøer og bålområder for børn.

– Vi er glade for de mange initiativer, som gennem årene spirer frem ofte fra ildsjæle, der får en idé og får frihed til at tage ansvar og udvikle initiativerne. Om det er et netværk for singler eller et festivaltog, som giver campdeltagerne en rundtur rundt på pladsen, udtaler Jens-Henrik Kirk, campleder for Sommercamp Mariager.

Indsamlingsshow hylder græsrodsinitiativer

Som et helt nyt tiltag gik campen sammen om at støtte 9 projekter, som på hver deres måde gør en forskel rundt omkring i verden. Lige fra en strikkeklub som sender tøj til Afrika til hjælp til gadebørn i Nicaragua. Torsdag aften holdtes SC INDSAMLINGEN, som var en festgudstjeneste med en blanding af musik, stand up, konkurrencer og inspiration til selv at gøre en forskel i sin verden. Alle, som var med til at give bidrag til de 9 projekter, deltog samtidig i konkurrencer om lækre designprodukter fra highend danske design firmaer. Den aften indsamlede campen over 300.000 kr. som vil blive delt ud til de 9 projekter – en fantastisk håndsrækning til ildsjælene, fortæller Jimmy Klentz.

Sommercamp Mariager afholdes i 2018 fra den 14. – 20. juli.