Nogle abonnenter får en bog med avisen

Det kan du også få næste gang.

I denne uge modtager en del af Udfordringens læsere en bog sammen med avisen.

Det er de læsere, som har meldt sig ind i vores bogklub. Fire gange om året sender vi tidligere udgivne bøger ud for kun 50 kr. pr. gang – vel at mærke inkl. porto.

Udover de tilmeldte sender vi hver gang bøgerne gratis til en ny gruppe læsere, som ikke tidligere har modtaget bøger.

Vi håber så, at de vil tilmelde sig, så vi efterhånden får bygget en større bogklub, hvor vi også kan sende nye bøger.

Giv det videre…!

Kun abonnenter kan melde sig ind i Udfordringens nye gave-bogklub. Det skyldes at bøgerne sendes sammen med avisen. Derfor kan det gøres så billigt.

Og skulle du have bogen i forvejen, så giv den videre.

Vi kan ikke sende bestemte bøger til bestemte læsere. Alle får den samme bog. Men det vil altid være gode kristne bøger.
Bøger kan kun byttes, hvis du selv betaler portoen.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Sådan gør du

Tilmeld dig på hjemmesiden udfordringen.dk/bogklub – eller send en mail til abonnement@udfordringen.dk.

Indbetal din gave til Udfordringens konto: 7040 0001 830 446.

Eller fra din telefon ved hjælp af MobilePay. Brug indtil videre nr. 51 31 65 99. Skriv: BOGKLUB.
Du kan altid melde dig ud igen.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Dr. Ross Campbell
Klassiker om at vise kærlighed til teenagere

Denne gang er det klassikeren ”Elsker I mig stadig?”, hvor dr. Ross Campbell giver forældre, bedsteforældre og andre gode råd til, hvordan man får en god kontakt til unge.

Som klinisk psykolog og forfatter i mere end 30 år har Ross Campbell hjulpet tusindvis af voksne, teenagere og børn i forældre-barn forhold. Han var også associeret klinisk professor i pædiatri og psykiatri ved University of Tennessee.

Forud for sin psykiatriske karriere var Ross Campbel leder af et missionshospital i Bolivia på Wycliffe bibeloversætternes base.
Han grundlagde og ledte et psykiatrisk center i Chattanooga, Tennessee frem til 1996.

I 1977 udgav han sin første bog om at vise børn betingelsesløs kærlighed, og den er kommet i 35 oplag i over 1 million eksemplarer.
Herefter fulgte bl.a. bogen om at vise teenagere kærlighed. Han var også med til at skrive bogen om de 5 kærlighedssprog sammen med Gary Chapmann.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Kald til bedsteforældre

Ross Campbell opfordrede også bedsteforældre til at give deres børnebørn stabilitet og ledelse i en verden, som er ved at miste både moralske værdier og anstændighed.

Ligegyldigt hvor forandret kulturen er, så har børn de samme behov, og børn og unge vil altid lytte til deres bedsteforældre, hvis de blot rækker ud til dem og viser dem kærlighed, sagde han.

Selv havde han fire børn og fem børnebørn, da han døde ved et mystisk styrt fra et udsigtssted i en nationalpark i USA i 2012.

Han holdt meget af naturen og var meget optaget af miljøspørgsmål. Han var også pilot og holdt af flyvning og vandreture.