Lovsangsfest i verdens-klasse midt i København

Det helt store navn blandt de mange danske og internationale bands på ’A Day of Praise’ er det prisbelønnede rock- og lovsangsband Kutless fra USA.

De sidste forberedelser er i gang til den store danske lovsangsfestival A Day of Praise, som foregår d. 23. september i DGI Byen.

Det er nu fjerde gang, at den kristne musikfestival ADOP inviterer til en hel dag fyldt med lovsang i verdensklasse. I år kommer der bands fra både USA, Sydafrika, England, Norge og Danmark, og der vil være masser af nye og inspirerende lovsange.

Kutless’ danmarkspremiere

For første gang nogensinde er det lykkedes at få det prisbelønnede kristne band Kutless til Danmark, og dermed er der lagt op til den helt store finale på dette års A Day of Praise.
– Kutless har virkelig noget på hjerte, og man bliver revet med og ledt ind i det budskab og den lovsang, som bandet formidler, lover arrangørerne.

To x Worship fra England

Fra England kommer Worship Central og Life Worship. Worship Central, der oprindeligt blev grundlagt af bl.a. Tim Hughs, vil sørge for en lovsangsoplevelse ud over det sædvanlige.
Life Worship bringer moderne lovsang fra Life Church, en levende, voksende og multikulturel kirke i Bradford, England. Kirkens mission er intet mindre end at nå Storbritannien for Kristus.

Sydafrikanske Arise

Det sydafrikanske lovsangsband Arise Band har tidligere været i Danmark i forbindelse med mindre koncerter arrangeret af danske YFC. Bandet er en del af Arise Ministry, der arbejder på tværs af kirkeretninger i Durbans kirker. Arise Band står for nutidig lovsang med en fantastisk sound og et velskrevet repertoire.

Også for danskere

A Day of Praise giver også nye danske solister og bands mulighed for at nå videre ud med deres musik. De tre foregående år blev der spillet hele 44 koncerter, hvoraf de 23 har været med danske kristne bands og solister.

I år medvirker UNGKIRKE fra Aalborg Citykirke samt det populære norske band Impuls fra Stavanger.

Stort skridt i tro

ADOP har oplevet markant vokseværk siden starten i 2014. Dengang startede festivalen med 7 bands, én scene og knap 300 publikummer på Johannesskolen i Hillerød.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Siden 2014 har festivalen oplevet enorm vækst og stigende interesse fra både bands og publikum. Hvert år er festivalen vokset, så man i 2016 havde hele 4 scener med over 20 bands og solister.

I år har A Day of Praise så taget det helt store trosskridt og er flyttet fra Hillerød til DGI Byen i København, kun få meter fra Hovedbanegården.

For mere info om A Day of Praise se www.adop.dk


Artiklen fortsætter efter annoncen: