’Frihed’ bliver til mobning af andre

Af Henri Nissen
Ansvarshavende redaktør

Den 26. august holdes der igen Gay Pride parade i København og Aarhus, og i år er der også planer om at de homoseksuelle og deres tilhængere vil demonstrere med en parade i den lille landsby Gesten i nærheden af Vejen.

Det skyldes at en byrådsmedlem, som bor her, Anni Grimm, DF, har skrevet et læserbrev, hvor hun udtrykker sin bekymring over, om Danmark er ved at blive et land af afvigere. Straks er de homoseksuelle og pressen faldet over hende. Og Dansk Folkeparti måtte sende hende en advarsel om ikke at udtale sig nedsættende om minoriteter. Nu vil en gruppe så rigtig mobbe hende ved at holde en demonstration i hendes egen by, hvor de forsøger at vende befolkningen imod hende…

En politiker fra Nye Borgerlige, Holger Gorm Petersen, støttede hendes ret til at sige sin mening og udtrykte, at ”de fylder for meget”. Også han fik en tur i vridemaskinen. Man forsøgte at få formanden til at irettesætte ham. Det ville hun dog ikke, men ville tage en kammeratlig samtale.

Alt det viser, hvor indskrænket vores ytringsfrihed er blevet på dette specielle område.
De fleste danskere er blevet skræmt fra at sige noget som helst. For alle der ikke synes, at det er vidunderligt med bøsser og lesbiske, bliver fremstillet som om vi er samfundets afskum.

For os kristne er dette et særligt problem, fordi vi jo véd at homoseksualitet i Bibelen og i kirken gennem 2000 år er betragtet som synd og oprør imod Guds skaberorden.
Som bekendt er præster i Folkekirken også blevet presset til at gifte par af samme køn, selv om 62 pct. ifølge en undersøgelse forud var imod. Men hvis de nu siger fra, giver det ofte en masse dårlig omtale, og nogle politikere vil have præsters samvittigheds-ret til at sige nej helt afskaffet. Ved mange job-samtaler skal nye præster love at ville vie homoseksuelle.
Så det er begrænset med samvittigheds-friheden.

August bruges normalt af bøsser og lesbiskes organisation til at promovere deres sag i forbindelse med paraden.
Men jo mere ”frihed” de tilkæmper sig, des sværere bliver det for de kristne, der er tro mod Bibelen.

Lad os derfor bruge august til at forløse Guds ægte frihed over landet gennem enig om intens bøn.

Esajas skriver i 51, 7-8:
Lyt til mig, I, som ved, hvad retfærdighed er,
og som har min lov i jeres hjerter: Vær ikke
bange for menneskers hån og spottende ord.
… for min retfærdighed varer for evigt.


Artiklen fortsætter efter annoncen: