Katja bliver familiekonsulent i IM

Katja Steffensen

Social- og sundhedsassistent Katja Aagaard Steffensen, Skjern, er kaldet til en tjeneste som familiekonsulent i Indre Mission fra den 1. august 2017 til den 31. juli 2020. Ansættelsen fordeler sig med 50% i Skjern og 45% i Region Midt.

Katja er 33 år, gift med Hans Jørgen, og de har 3 børn. Hun har tidligere været missionærmedhjælper i Indre Mission. Stillingen er blevet til med støtte fra lokale bidragsydere.
Der er en del børnefamilier i Skjern IM, og der er brug for nye kræfter til familiearbejdet. Derfor begyndte bestyrelsen i Skjern IM i foråret at tale om muligheden for en lokalt ansat familiemedarbejder.

”Det er udelukkende et stærkt kald, der gør, at jeg står her igen. Det har arbejdet i mig gennem hele foråret,” forklarer Katja, som brænder for børnearbejdet og for at bygge bro mellem generationerne.

Hun har også visioner om at nå længere ud til mennesker, der ikke kommer i kirke eller missionshus til daglig, skriver Indre Missions Tidende.