Nyt fra Indre Mission

Produktionsmedarbejder Henrik Søgaard Jørgensen, Videbæk, er ansat i en tjeneste som missionær i Indre Mission i Thy og Mors fra den 1. september 2017 til den 31. august 2020.
Ansættelsen fordeler sig med 85% lokalt i Thy og Mors og 15% i Indre Missions Region Nord. Henrik er 55 år og er gift med Anna Margrethe.

Bachelor i Kristendom, Kultur & Kommunikation Louise Kiilerich Breindahl, Aarhus, er ansat i en tjeneste som missionær og tværkulturel konsulent i Indre Mission fra den 1. september 2017 til den 31. august 2020.
Louise er 25 år og gift med Rasmus.

Pædagogmedhjælper Lærke Thams Nord Hansen, Fredericia, er ansat i en tjeneste som volontør i Indre Mission fra den 1. september 2017 til den 31. januar 2018.
Ansættelsen fordeler sig mellem Internationalt Kristent Center i Aarhus, Indre Missions Ungdom i Aarhus, Indre Missions Ungdom på landsplan og Region Aarhus. Lærke er 21 år.

Sølvbryllup: Mandag den 28. august kan fritidsforkynder i Indre Mission Margit Skov Pedersen og medlem af Indre Missions hovedbestyrelse Erik Back Pedersen, Gårslev, fejre sølvbryllup.

 

Fødselsdage:
Fritidsforkynder i Indre Mission Finn Andersen, Børkop, fylder 60 år søndag den 3. september.
Missionær i Indre Mission Finn Najbjerg, Vinderslev, fylder 60 år mandag den 4. september.
Fritidsforkynder i Indre Mission Svend Erik Sørensen, Vejle, fylder 80 år mandag den 4. september.