Skuespillerinde kritiserer Islands abort af alle fostre med Downs

Patricia Heaton tweeter åbent både om troen og sine holdninger.

”Island har ikke elimineret Downs syndrom. De slår bare alle dem ihjel, der har det. Det er en stor forskel”, tweetede Patricia Heaton for nylig.

Patricia Heaton, som er kendt fra sin rolle i ”Everybody Loves Raymond” og ”Beethoven”, kommenterede en CBS News artikel, som afslører, at næsten 100 procent af alle ufødte børn med en Downs-diagnose bliver aborteret på Island. Ifølge rapporten var Island ”på vej til at eliminere Downs Syndrom gennem aborter”. I gennemsnit bliver der kun født to Downs-babyer på Island om året.

Danmark følger tæt efter Island mht. Downs-aborter, og det anslås, at Danmark vil være en ”Downs syndrom-fri nation” inden for ti år. I Storbritannien og USA bliver 90% af alle fostre med en Downs-idagnose aborteret, skriver LifeNews.com.