Tyv stjæler Kors fra Skt. Nikolaj kirke

pastor Benny Blumensaat,
Kirkegade 58
6700 Esbjerg.

Indenfor de sidste to uger, sidste gang d. 17. august ca. kl. 13.30, har en tyv to gange stjålet et fritliggende Kors fra Kirkens Alter samt stjålet nogle værdiløse ledninger fra kirkens højtaleranlæg samt en forstærker. Tyven er blevet optaget på kirkens overvågningskamera, hvor der er et tydeligt billede af ham, som sammen med en politianmeldelse nu er overgivet til politiet. Kære tyv. Det syvende bud siger at “du må ikke stjæle”, og tilføjer jeg, slet ikke fra en kirke, det er under lavmålet. Så derfor: omvend dig, gå ned til præsten, afléver hvad du har stjålet, sig undskyld og tag imod den tilgivelse, Jesus giver, når vi beder ham om tilgivelse. Derefter er tavlen vasket ren, og du kan begynde et nyt liv. Gud velsigne dig.