Ældre par reddet fra oversvømmet hus af fastfood-leverandøren

– Bedstemor Karen Spencer blev filmet, da hun forlod sit oversvømmede hjem på en jetski bestilt sammen med ægteparret Spencers morgenmad fra Chick-fill-A.

– Mandag morgen kom vi ikke igennem til 911, men jeg bestilte to grillede burritos med ekstra æg og en båd fra Chick-fil-A. Og tænk, så sendte damen sin mand for at hente os, fortæller J.C. Spencer til Good Morning America.

Det ældre ægtepar var strandet i den oversvømmede by Houston.

Kristen fast-food kæde

Fastfoodkæden Chick-fil-A er kendt for deres kristne tro og bekendelse af det traditionelle ægteskab mellem mand og kvinde. Den lokale restaurant har normalt lukket om mandagen, men direktør Jeffrey Urban var alligevel på stedet og tog telefonen, som blev ved med at ringe. Og det viste sig så at være en stamkunde i nød.

– Det er en stor velsignelse, at jeg lige var der og kunne skaffe hjælp, siger direktøren. Han fik sendt en båd til at hente de to ældre mennesker. Men da de havde læsset nogle af deres ejendele på båden, var der ikke plads til ægteparret selv, så de blev i stedet afhentet med to jetski.

– Vi er så taknemlige og glade, fortæller J.C. Spencer. Han bekymrede sig ikke så meget om det, de måtte efterlade, bortset fra to ting: sin pung og vielsesringen. Så han fik mulighed for at vende tilbage til det oversvømmede hus.

– Jeg kunne forlade huset, men ikke risikere mit ægteskab, fortæller han spøgefuldt til Good Morning America og tilføjer, at Houston nu er verdens største havneby.

Karen og JC Spencer har fire børn, 10 børnebørn og 5 oldebørn, oplyser Good Morning America.

 


Artiklen fortsætter efter annoncen: