Meget kan føre os vild

B. Sangstad
H. C. Ørstedsvej 22C
7400 Herning

Da jeg lå alvorligt syg og søgte alle mulige former for hjælp, blev jeg forbavset over, hvor mange trossamfund og falske lærer der kan dyrkes og føre os vild. Jeg havde en onkel, der troede på nazismen og var i Tyskland under sidste verdenskrig, og da han kom hjem, græd han over, at nazismen ikke havde sejret. Så der er ingen grænser for, hvor vi kan forføres. Derfor advarer Bibelen os alle mod forkert lære, og Jesus siger i Joh. Ev. kap. 14, v. 6 ”Jeg er vejen, sandheden og livet, ingen kommer til Faderen (Gud) uden ved mig.” Ap. Ger. 4, 11-12: ”Jesus er hovedhjørnestenen, og der er ikke under Himmelen givet mennesket noget andet navn, hvorved vi kan frelses.”

Religionsfrihed gør, at alle mulige folk må dyrke hvad for en tro de vil i Danmark, som Bibelen advarer imod. 2. Mos. 20, 3-6: ”Du må ikke have andre guder end mig, du må ikke tilbede eller dyrke det, thi jeg Herren din Gud er en nidkær Gud, der indtil 3.-4. led straffer.

Joh. 2. brev 7, 11 skriver klart, at kommer nogle til jer med fremmed lære, religioner, har de hverden Gud eller Jesus. Giv dem ikke husly, byd dem ikke velkommen. Den, som byder disse mennesker velkommen, gør sig medansvarlig i deres onde gerninger.

Kristen kultur, islam, nazistlære, det er en ny måde at føre ukristelige lærer til Danmark. Matt. kap. 4, v. 4 – vi skal leve af Guds ord.