Multietnisk konference om glæde

Tværkulturelt Centers konference ”Lad glæden gro” den 3.-5. november sætter fokus på integration og livsglæde.

Hvad kan vi lære af flygtninge og migranter om tro og livsglæde, når alt står på spil? Hvordan kan kirkerne hjælpe nyankomne flygtninge med at genfinde glæden i en ofte presset hverdag i et nyt land? Hvordan bliver vi medarbejdere på hinandens glæde?

Programmet byder blandt andet på bibelrefleksion om glædens teologi ved tidligere chefkonsulent George Thomas, hovedforedrag om flygtninge med traumer ved psykolog Lars Koberg Christiansen og samtalecafé med tidligere overrabbiner Bent Melchior om flygtningeliv dengang og i dag ved Abel Zemhret Kidane, der selv er flygtning fra Eritrea. Desuden seminarer, erfaringsudveksling, filippinsk festaften og multietnisk festgudstjeneste m.m.

Konferencen arrangeres i samarbejde med 10 kirkelige organisationer og menigheder.