400.000 tog imod Jesus i Ukraine

Nick Vujicic, som er født uden arme og ben, oplever at flere hundrede tusinde kommer til tro på Jesus under hans møder.

Evangelisten Nick Vujicic og hans team talte i september til en stor forsamling i Ukraines hovedstad Kijev. Her valgte ikke mindre end 400.000 at give deres liv til Jesus.

Nick Vujicic, der er født uden arme og ben, rejser verden rundt som taler for organisationen Life Without Limbs. Folk strømmer til for at høre hans beretning om det håb og den glæde, Gud giver ham, trods de svære handicaps.

Efter arrangementet i Ukraine skrev Nick Vujicic på facebook:
”Det største event vores team i Life Without Limbs har set og måske det største event nogensinde i Europa – 800.000 mennesker i Kijevs gader i Ukraine! Tak, Gud! 400.000 angrede deres synder og begyndte en åndelig rejse med Jesus – Nu fejrer LWL vidnesbyrdene fra 1 million, som har valgt at vandre med Gud og stole på ham i alle ting ansigt til ansigt!

Nick Vujicic besøgte også Rusland under evangelisationsturen i Europa. ”Desværre fik jeg ikke mulighed for at møde præsidenten denne gang. Men vi fortsætter med at plante frø af kærlighed og håb i landet, indtil nogle særlige døre bliver åbnet for at dele evangeliet. Tak for jeres støtte!” skriver han.