Krista Revsbech fylder 60

Organist og cand.mag. Krista Revsbech, Christiansfeld, der også er korrekturlæser på Udfordringen, fylder 60 år den 12. oktober.

Krista Revsbech fejrer sin fødselsdag midt i en travl periode med korprøver forud for opførelsen af en ny musical om Martin Luther. Hun har selv skrevet tekster og musik til det nye værk, som skal opføres i lokalområdets kirker. Musicalen ’Luther-syngespil’, fortæller historien om reformatoren, nonnen Katharina von Bora, som blev hans hustru samt reformationen som sådan.

Krista har også tidligere skrevet musicals om kirkelige, historiske personer, blandt andet om adelskvinden Christine Friederica van Holstein, der var tilknyttet Brødremenigheden, samt reformatoren Jan Huss, der blev brændt som kætter 100 år før Luthers reformation. Den nye musical skal opføres i Fjelstrup, Tyrstrup og Vejstrup kirker i november.

Festen i anledning af den runde fødselsdag var den 6. oktober, hvor nogle af gæsterne, som er medlemmer af to forskellige kor, opførte Vadehavs-Suiten af Jens Rosendal i Fjelstrup Kirke.

Krista er gift med Jens, og de har tre voksne børn.

 

Bodil Lanting

Om Bodil Lanting

Bodil har det store overblik over relevante nyheder fra ind- og udland. Hun er uddannet teolog med bifag i sprogvidenskab, og er desuden kendt på redaktionen som en kvinde, der har let til latter.

Del artiklen! (Klik på ikonerne nedenfor)
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page