’Søn af Hamas’ afslører PLOs løgne om Israel i FN

Mosab Hassan Yousef (til højre i billedet) afslørede den palæstinensiske ledelses overgreb og løgne i FN den 25. september.

FNs høring om menneskerettigheder i Palæstina den 25. september tog en uventet drejning, da Mosab Hassan Yousef fik ordet.

Det gik lige så godt med kritikken af Israel fra PLOs, Qatars, Nordkoreas, Pakistans, Venezuelas og Irans repræsentanter. Men så kom en talsmand fra United Nations Watch, som fik tilhørerne til at vende sig og rulle med øjnene.

– De begår etnisk udrensning, stjæler, ødelægger folks huse, fælder træer, gennemfører apartheid, kolonisering og statsterrorisme, lød det fra forskellige modstandere af Israel.
Men da en ny delegeret fik ordet, blev de palæstinensiske ledere hudflettet.

Insider kritiserer hykleriet

– Mit navn er Mosab Hassan Yousef, jeg voksede op i Ramallah som medlem af Hamas, indledte manden fra United Nations Watch.

– Jeg taler her til The Palestinian Authority (PA), som påstår, at de er den eneste lovmæssige repræsentant for det palæstinensiske folk.

Hvor kommer jeres legitimitet fra? Det palæstinensiske folk har ikke valgt jer, og de har ikke udpeget jer til at repræsentere dem. I har udpeget jer selv, fastslog Mosab Hassan Yousef.

En kvinde i den palæstinensiske delegation ruller med øjnene og ser ud, som om hun hyperventilerer, mens mændene chokerede vender sig i stolene. De kan tydeligvis ikke tro deres egne ører, da de hører Mosab Hassan Yousefs tale i FN.
Fotos fra YouTube.

– I står ikke til ansvar overfor det palæstinensiske folk. Det viser jeres egen totale krænkelse af deres menneskerettigheder. Palæstinensiske borgere og deres udvikling er det sidste, I bekymrer jer om, sagde Mosab Hassan Yousef, mens den ene efter den anden af Israels modstandere så dybt chokerede på hinanden og vendte sig om i stolene.

Mosab Hassan Yousef fortsatte med at sige, at PA og dets sikkerhedsstyrker selv kidnapper og torturerer palæstinensere og dermed er hovedansvarlige for palæstinensernes lidelser.
– I kidnapper palæstinensiske studerende fra deres universiteter og torturere dem i jeres fængsler. I torturerer jeres politiske modstandere. Det palæstinensiske folks lidelser er resultatet af jeres selviske politiske interesser. I er den største fjende af det palæstinensiske folk!


Artiklen fortsætter efter annoncen:– Hvis Israel ikke fandtes, ville I ikke have nogen at anklage. Tag ansvaret for jeres egne handlinger, sagde Yousef og tilføjede, at PA vildleder folket og det internationale samfund, opildner til konflikt, overtræder menneskerettighederne og misbruger sin magt, bl.a. ved gennem talerne i FN at påstå, at Israel er skyld i de problemer, som PA selv har skabt.

United Nations Watch arbejder bl.a. for at imødegå anti-israelske fordomme i FN.

Terroristen blev kristen

Mosab Hassan Yousef blev født i 1978 og var som ung medlem af Hamas. Han blev fængslet af israelerne og gik senere ind i den israelske sikkerhedstjeneste, Shin Beit, som hemmelig agent. Som dobbeltagent gennem 10 år reddede han menneskeliv på begge sider af konflikten.
Gennem kontak med en engelsk turist blev Mosab Hassan Yousef kristen og han fik politisk asyl i USA fra 2007. Han fortæller sin historie i ’Son of Hamas’ (på dansk ’Søn af Hamas’, som er udsolgt fra forlaget). Han har også i mange sammenhænge taget afstand fra islam.
En meget anmelderrost dokumentar om Yousefs liv udkom i 2014 med titlen ”The Green Prince”.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Se videoen her: