Stadig ledige pladser på Discipeltræf 2017

Unge KFSere fra hele landet mødes på Discipeltræf 2017. Her fra sidste års lejr. Foto: Marius Weber

Unge KFS´ere fra hele landet mødes i efterårsferien under temaet ”Trosvandrere – Til enhver tid”.

Går du i gymnasiet, men helt har glemt at tilmelde dig Discipeltræf 2017 i Skanderborg, så fortvivl ikke: Der er stadigvæk ledige pladser!

I efterårsferien mødes op mod 500 unge kristne gymnasieelever vanen tro til masser af undervisning, forkyndelse, lovsang og fælleskab på Kristeligt Forbund for Studerendes (KFS) årlige efterårslejr på Skanderborg Gymnasium.

– I mandags havde 367 tilmeldt sig, men vi har erfaring for, at mange eftertilmelder sig, så vi håber på 100 flere, fortæller Simon Kammersgaard Lindbjerg, der er KFS´ kommunikationsmedarbejder.

Discipeltræf 2017 foregår i dagene 14. til 18. oktober. Årets tema er »Trosvandrere – Til enhver tid«.

– Vi sætter fokus på forskellige bibelske personers vandring i troen og lægger deres eksempler frem i en kontekst, som kan skabe fokus på deltagernes eget forhold til Gud, siger Simon Kammersgaard Lindbjerg.

Hvert af møderne vil tage udgangspunkt i en bestemt bibelsk person, som de unge KFS´ere så kan spejle sig i og lære af, så der bliver vedkommende for et gymnasieliv anno 2017.
Eller som det hedder i oplægget til lejren: ”Hvad kan vi egentligt lære af Timotheus, Maria og Martha, og hvorfor er de stadig relevante i år 2017?”.

Rum til samtale

Som en nyskabelse bliver der et rum kaldet ”Løvhytten”, som deltagerne kan komme forbi, sætte sig og tale med hinanden om Gud og tro gennem bibellæsning og samtaler. Eller bare samtale om hvad der fylder i ens liv. I forvejen har man Reflektoriet, som er et sted, hvor der er mere fokus på den enkeltes individuelle samvær med Gud, til stilhed og bøn.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Årets talere er følgende:
Margunn Dahle fra Norge, som er lektor i kommunikation og livssyn og til dagligt underviser ved NLA Mediehøjskolen Gimlekollen.
Sune Skarsholm, der er Cand.theol. og præst i Løsning og Korning kirker.
Erik Kloster, der er cand.theol. og kollegieleder på Det Kristne Gymnasium i Ringkøbing.
Jakob Højlund, der er cand. mag i historie og forstander på KFS´ Ledertræningscenter, Kristoffer Enevoldsen, stud.theol. på Dansk Bibel Institut i København og endelig KFS´ generalsekretær, cand.theol. Christian Rasmussen.

Derudover bliver der 14 seminarer over forskellige emner, bl.a. om evangeliernes troværdihed, om at blive bedre til bibellæsning, om selvværd og selvbillede og om hverdagssjælesorg og hverdagsomsorg.

Du kan læse mere på www.discipeltraef.dk


Artiklen fortsætter efter annoncen: