’Tilfældigheder’ redder skudoffer

Der var mange skudofre, men Dr. Timothy Dickhudt kunne se, at den 36-årige Phil Aurich skulle på operationsbordet med det samme. Senere viste det sig, at deres bedstemødre er veninder, fortalte nyhedskanalen KSTP 5 ABC den 12. oktober.

En række af særlige omstændigheder reddede Phil Aurich, som blev skudt i maven i Las Vegas.

– Gud har virkelig holdt sin hånd over ham, da han blev skudt, fortæller Phil Aurichs far, Mike, til nyhedskanalen KSTP.

Den 36-årige Philip Aurich blev ramt af en kugle i maven, mens han var til koncert i Las Vegas den 1. oktober. At han overlevede skyldes en række omstændigheder, som ifølge Mike kun kan skyldes Guds indgriben.

For det første fik Phils veninde ham til at fortsætte med at løbe, efter at han var blevet ramt.

Dernæst mødte de to en betjent, som skulle sætte vejspærringer op – men i stedet valgte at køre Phil til hospitalet med fuld udrykning.

Og miraklerne fortsatte, efter at Phil ankom til hospitalet, hvor han blev tilset af Dr. Timothy Dickhudt.

– Kuglen var gået ind i hans venstre side, og den gjorde selvfølgelig al mulig skade derinde. Men da Tim så det, sagde han til den anden kirurg: ”Ham her skal på operationsbordet nu!”, fortæller Mike Aurich.

– Jeg ved ikke, hvor længe han ville have overlevet, hvis han bare skulle have ventet, tilføjer han.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Gamle venskaber

Lægen, patienten og de pårørende talte sammen og fandt ud af, at begge familierne kommer fra St. Paul i Minnesota, over 2500 kilometer fra Las Vegas.

– Nu viste det sig, at Dr. Tims far, John, som er læge der i byen, gik i skole sammen med min hustru, Mindy, fortæller Mike.

”Så fandt vi ud af, at Tim voksede op omkring 5 gader fra vores hjem. Derefter viste det sig, at min svigermor og Tims bedstemor er gode venner. Det er ret ironisk: Mindys søn vokser op og bliver skudt. Og Johns søn vokser op og bliver den læge, som behandler ham. Man kommer ikke uden om, at det er Guds indgriben”, fastslår Mike Aurich.


Artiklen fortsætter efter annoncen:– Gud kalder os, når tiden er inde. Jeg ved ikke, hvad hans planer er for Phil. Men Gud har tydeligvis stadig noget, som Phil skal gøre, så han sparede hans liv, siger Mike Aurich.

Phil er nu forlængst ude af intensivafdelingen og ifølge lægen på vej mod fuld helbredelse.