Evangelisten Franklin Graham taler på Håbets festival i Norge

Franklin Graham besøger Norge med hilsener fra sin 99-årige far, Billy Graham.
Franklin Graham ønsker at nå sekulariserede nordmænd gennem møder i Oslo Spektrum. Foto: Matt Johnson/Flickr

Franklin Graham ankommer til Norge lige efter fejringen af sin far, Billy Grahams, 99 års fødselsdag. Franklin Graham skal tale på Håpets Festival den 11.-12. november i Oslo Spektrum.

– Den 7. november bliver en stor milepæl for min far, da han bliver 99 og går ind i sit 100. år. Som familie er vi bare så utrolig taknemlige for, at han stadig er hos os, siger Franklin Graham. Han fortæller, at hans far stadig er åndsfrisk, men holder sig mere i ro end tidligere.

– Han kan ikke se eller høre så godt, men hans helse er stabil, siger Franklin Graham, som er leder af Billy Graham Evangelistic Association (BGEA). Han oplyser, at BGEA i året op til 100-års fødselsdagen vil markere vigtige øjeblikke af Billy Grahams liv og mission – og hans fokus på forkyndelsen af Jesus Kristus.

Franklin Graham er meget bekymret over sekulariseringen i Skandinavien. På Håpets festival vil han tale ud fra Johannes 3,16 og 14,6, oplyser kampagneleder Hans Mannegren.

Menighederne bliver opfordret til at invitere ikke-kristne med til festivalen og tage sig af nye troende bagefter. Før kampagnen kan kristne følge kurset ”I am Andrew” for at lære, hvordan man – ligesom disciplen Andreas – inviterer familie og venner til at møde Jesus.
KPK/Bodil