Halal-kød kan afgøre kommunalvalget i Odsherred

I Odsherred Kommune støtter Venstre nu Dansk Folkepartis forsøg på at bandlyse halal-kød i kommunens institutioner.

Dansk Folkepartis kandidater har i flere kommuner sat fokus på halal-kød op til kommunalvalget. I Odsherred vil partiet have kommunen til at stoppe med at servere halal-kød i alle institutioner fra børnehaver til plejehjem – og Venstre er med på ideen.
– Det er ikke en kommunal opgave at bidrage til tvivlsom behandling af dyr. Og det er ikke en kommunal opgave at fremme religiøse særinteresser, siger Venstres spidskandidat, Morten Egeskov. DF er i valgforbund med Socialdemokratiet og Alternativet, men det handler om at få gennemført mest mulig DF-politik, siger Julie Jacobsen, der er DFs byråds- og regionrådskandidat i Odsherred Kommune, til TV 2.