Halal-kød kan afgøre kommunalvalget i Odsherred

I Odsherred Kommune støtter Venstre nu Dansk Folkepartis forsøg på at bandlyse halal-kød i kommunens institutioner.

Dansk Folkepartis kandidater har i flere kommuner sat fokus på halal-kød op til kommunalvalget. I Odsherred vil partiet have kommunen til at stoppe med at servere halal-kød i alle institutioner fra børnehaver til plejehjem – og Venstre er med på ideen.
– Det er ikke en kommunal opgave at bidrage til tvivlsom behandling af dyr. Og det er ikke en kommunal opgave at fremme religiøse særinteresser, siger Venstres spidskandidat, Morten Egeskov. DF er i valgforbund med Socialdemokratiet og Alternativet, men det handler om at få gennemført mest mulig DF-politik, siger Julie Jacobsen, der er DFs byråds- og regionrådskandidat i Odsherred Kommune, til TV 2.

Bodil Lanting

Om Bodil Lanting

Bodil har det store overblik over relevante nyheder fra ind- og udland. Hun er uddannet teolog med bifag i sprogvidenskab, og er desuden kendt på redaktionen som en kvinde, der har let til latter.

Del artiklen! (Klik på ikonerne nedenfor)
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page