Khader: ’Vi skal tage hensyn til de forfulgte – ikke til forfølgerne!’

Den amerikanske professor Peter Mandaville frygter, at det planlagte kontor for forfulgte kristne kan skade Danmarks ry i Mellemøsten. Men vi bør tage hensyn til de forfulgte, fastslår Naser Khader (C).

”Nogle gange bliver jeg så træt af de politisk korrekte akademikere, der hellere vil tage hensyn til dem, der forfølger, end til de forfulgte, siger den konservative udenrigs-og kirkeordfører til Kristeligt Dagblad.

Siden Muhammed-krisen har Danmark haft et ry som islam-fjendsk, og et kontor for forfulgte kristne kunne øge de eksisterende spændinger, mener Peter Mandaville og den danske professor i religion og sikkerhedspolitik, Ole Wæver.

Men Naser Khader afviser blankt, at dansk politik overfor forfulgte kristne i Mellemøsten eller nye stramninger i forbindelse med imamloven skal tage hensyn til, hvad folk i Mellemøsten tænker.

”Jeg vil hævde, at muslimer i Danmark har det meget bedre end i alle andre muslimske lande”, siger Naser Khader til Kr. Dagblad.