Nye MF-præster

Peter Krabbe-Larsen er ansat i en kombineret stilling som sognepræst og børne- og ungdompræst i Struer Kirke fra 1. december 2017.

Den nu 50-årige teolog er gift med Lillian og kommer fra en deltidsstilling som sognepræst i Sindbjerg Kirke ved Vejle. Han har tidligere været miljøsocialarbejder, personalechef i et byggefirma, ejendomsmægler og tjener.
Peter Krabbe-Larsen skal indsættes i Struer Kirker d. 10. december.

 

 

 

 

 

 


Artiklen fortsætter efter annoncen:Christianskirken i Aarhus har ansat Peter Worm Madsen i en projektstilling fra 1. december 2017 til 30. november 2021, hvor han skal have særligt fokus på unge og diakoni.

Peter Worm Madsen er 39 år og blev ansat som diakonimedarbejder i Christianskirken 1. januar 2013. Han fortsætter som diakonimedarbejder i en stilling på deltid (50%) samtidig med sin nye stilling deltidspræstestilling (50%)
Der er indsættelsesgudstjeneste den 26. november kl. 10.30.