Friskoleleder fylder 50

Skoleleder Henrik Due Jensen, Vallensbæk, fylder 50 år den 23. november.

Henrik Due Jensen er søn af afdøde Ebbe Finn Jensen (tidl. kommunikationsdirektør for Det Danske Handelskammer, nu Dansk Erhverv) og forhenværende folketingsmedlem Merethe Due Jensen.
Som barn spillede Henrik Due Jensen tuba i Tivoli-Garden. Efter endt skolegang var han på High School i Californien, hvor han blev udtaget blandt de bedste tubaspillere til at spille første tuba i All State Honor Band. I dag spiller Henrik Due Jensen dog mest piano.
Henrik Due Jensen har i 20 år været ansat i Dansk Europamission, hvor han tog sig af gaveadministrationen, besøgte missionsområder i verdens brændpunkter og deltog i missionskonferencer. Som informations- og projektchef var han også redaktør for nyhedsbladet og med til at udvikle Dansk Europamissions motto: ”Hjælp til forfulgte – Evangeliet til alle.”
I 2015 blev Henrik Due Jensen skoleleder på den kristne friskole Gideonskolen i Vallensbæk. Han er kendt som en ildsjæl og afholdt af både børn, forældre og ansatte på skolen.
Henrik Due Jensen er gift med Annette og har to børn, nemlig sønnen Daniel og datteren Rebekka, der er gift og bor i Texas.