’Statsministrene’ får buket af KLF

Buketten til Michael Dyrby og Anne Sofie Kragh blev overrakt af KLF’s generalsekretær Mikael Arendt Laursen. Foto: Henrik Lundahl Revshøi.

DR1-serien Statsministrene gav seere kendskab til landets højeste embede og indsigt i demokratiets svære processer. Det får idéfolkene en buket for af KLF, Kirke og Medier.

Redaktionschef Anne Sofie Kragh og producer Michael Dyrbys serie, Statsministrene, blev vist på DR1 fra den 27. august og fire uger frem. Udsendelserne giver et unikt indblik i demokratiets maskinrum, hvor også kontroversielle emner som krigene i Irak og Afghanistan blev vendt.
De medvirkende var statsministre i perioden 1982-2017, hhv. Poul Schlüter, Poul Nyrup Rasmussen, Anders Fogh Rasmussen, Helle Thorning-Schmidt og Lars Løkke Rasmussen.
– Vi er virkelig glade for anerkendelsen. Man bliver glad! Det er en hæder og en ære, at nogen har opdaget det arbejde, man har foretaget, kvitterer Michael Dyrby.
KLF, Kirke & Medier giver hvert kvartal en buket til et medie eller mediepersoner, som på en særlig måde formidler kristne værdier, god etik og – ikke mindst – god public service.